Segítségével kezelhető lehet a szklerózis multiplex és különböző idegrendszeri problémák

Boros Anikó:
"2006 végén éreztem először, hogy zsibbadnak a lábujjaim és hidegek a lábaim. Akkor még nem gondoltam, hogy ezek a jelek egy komoly betegségre utalnak. 2007. decemberében szklerózis multiplexet diagnosztizáltak. Megkezdődött az Interferon kúra. … Emellett elkezdtem szedni az őssejt szaporító és védő kapszulákat." Bővebben

A betegség elnevezése a multiplex (többszörös) heges (szklerózis) területektől származik, amelyek a sok demielinizációs (elpusztult velőshüvelyű) foltot érzékeltetik. A szklerózis multiplex idegrendszeri panaszai és tünetei meglehetősen sokrétűek, még az orvosoknak is problémát okoz a kezdeti stádiumban való felismerése.

Az idegszövetben két alapvető sejttípus van az idegsejtek és a támasztósejtek. A velőshüvely fontos szerepet játszik testünkben az elekromos ingerületek továbbításában.

A szklerózis multiplex olyan betegség, amelynek során az axonok körüli velőshüvely-borítás részlegesen elpusztul. Ennek következtében egyre több maradandó tünet alakul ki: pl. látászavar, nystagmus, akadozó beszéd, spasztikus bénulások, érzészavarok, incontinentia, mozgászavarok, stb.

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!

Az életminőség javítását elősegítő folyamat az őssejt terápia.

Kutatóink több ezer bevizsgált anyag közül a Föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket ahhoz, hogy elkészüljön az igazán megfelelő természetes őssejt fokozó, őssejt szaporító kapszula.

Letöltés: szklerozis_multiplex.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu