Őssejt terápia

Napjaink őssejt kutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Napjaink őssejt kutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Minél több őssejt van jelen a vérben, annál jobb a szervezetnek. A csontvelőben található őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" rendszerének alapköveit. A sejtenergia kapszula lehetőséget adhat arra, hogy az emberi szervezet regenerációs képessége hatékonyabban működhessen.

Az őssejt a csontvelőből kilépve bekerül a véráramba, ahol egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a "célterületre" érkezik, kihasználja osztódási képességét, másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik.

A legfontosabb cél:

Megőrizni szervezetünk egészségi állapotát akkor, amikor ezt a legkisebb energiával tehetjük.

Sejtenergia kapszula

Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér. Az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Az őssejt szint a legjobb jelzője az egészségnek. Objektívebb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a vércukorszint, stb.

Az OLIMPIQ SXC Specialized sejtenergia kapszula az első és egyedülálló természetes sejtenergia fokozó kapszula, amelynek igazán rendkívüli tulajdonságai vannak.

Letöltés: ossejtterapia.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu