Sejtenergia kapszula

Specilis gyógyászati célra szánt tápszer

Az Olimpiq SXC Jubileum sejtenergia kapszula olyan növényi készítmény, mely védi sejtjeinket a szabadgyökök támadásától, valamint támogatja a csontvelő munkáját, így a sejtek képződését.

Sejtenergiát adó termékek

1. Napjainkban az őssejt kutatás egy erősen vitatott, de roppant fontos téma. Fő kérdése a meglévő felnőtt őssejtek szaporítása. Feltételezés szerint, ha rá tudnánk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több sejtet termeljen, akkor a szervezetünk gyorsabban tudná kijavítani a különféle problémák, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

2. A kutatások középpontjában ma elsősorban a felnőtt őssejtek állnak. Minél több őssejt van a vérben, annál jobb a szervezetnek. Ez az a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel. A test a működéséhez szükséges ideális körülmények között saját magát tartja karban és optimális egészségi állapotba hozza. A több őssejt hatékonyabb felépülést eredményezhet. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" szisztémáját.

3. A felnőtt őssejt: a felnőtt vagy szöveti őssejt a csontvelőben keletkezik, és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. A kor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken. Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára multifunkciósak. Azaz bármilyen sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai fokozódhatnak, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképessége javulhat.

4. Az Sejtenergia kapszula felhasználásával:

  • sokat tehetünk közérzetünk jelentős javulásáért
  • várhatóan eredményesebb általános regeneráció: pl. porckorong, máj, szív, látás, stb.
  • a benne található hatóanyagok által javulhat a vércukorszint
  • a család bármely tagja számára ajánlható

Új fogalom: Sejtenergia - sejt védelem

Kutatóink több száz bevizsgált anyag közül a Föld különböző helyeiről választották ki az összetevőket az sejtenergia kapszula előállításához.

© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu