Olimpiq natúr kozmetikai család

Növényi őssejteket és növényi organikus összetevőket tartalmazó arckrém, sampon és tusfürdő. 100%-ban tiszta organikus termék, semmilyen mesterséges illatosítót, színező vagy tartósítószert nem tartalmaz!

A termékcsalád Olimpiq StemXCell extractja mellett Malus Domestica kivonatot és aranyat is tartalmaz, mely serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. A bőr méregtelenítési folyamatát a vér- és a nyirokkeringés serkentésével pozitív irányba módosíthatja.

A Malus domestica egy olyan alma faj, mely arról híres, hogy nagyon hosszú ideig ráncosodás nélkül tartható el. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az áltag növényi omnipotens sejteknél. A bőr hámrétegében található őssejtek képesek új sejteket létrehozni, melynek révén a bőr megújul. Svájci kutatók igazolták, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerhetik a sejtképző, ezáltal regeneráló képességüket a növényi őssejtes kezelések során. A növényi őssejtek kulcsfontosságúak lehetnek a bőr öregedésének lassításában, illetve megújulásában. Védik a bőr őssejtjeit a káros oxidatív folyamatokkal szemben is, és visszaadják azok vitalitását.

© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu