Olimpiq SXC Jubileum 200% és 250% sejtenergia kapszula

A hatóanyag szervezetbe kerülése után 1-3 órával a szervezet sejtszintű energiatermelése legalább 100%-kal növekszik.

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!

Új fogalom: sejt táplálás, sejt védelem. Az Olimpiq SXC Jubileum sejtenergia kapszula természetes úton segítheti elő az őssejtek újraképződését. Az antioxidánsokban gazdag összetevők sikeresen semlegesítik a sejtek szerkezetét - többek között az őssejtteket is- károsító szabadgyökök tevékenységét. Az őssejtek haladását antioxidánsok, főként bioflavonoidok segítik a véráramban.

Paróczay László:
"2006 februárjában hatodszor kellett volna kés alá feküdnöm, hogy újra megműtsék elvékonyodott hasfalamat. Hallottam az őssejt szaporító készítményről, ezért úgy gondoltam, a kés előtt jöjjön az őssejtszaporító." Bővebben

A sejt-táplálás segít úrrá lenni az öregedési folyamatokon.

Az Olimpiq SXC Jubileum sejtenergia kapszula egy új felfedezés, egy új termékkategória a különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerek terén!

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most! A felnőtt őssejt a csontvelőben keletkezik és a véráramban keringve alapvető funkciót tölt be a szerveink regenerációjában. A kor előrehaladtával a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken. Az őssejtek felhasználási lehetőségei a szervezet számára multifunkciósak, azaz bármilyen más sejtté szerveződhetnek, átalakulhatnak. Ha több őssejt állhatna rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai fokozódhatnának, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképessége javulhatna.

Minél több őssejtvan a vérben, annál jobb a szervezetnek. Ez az a jelenség, amit napjainkban fedeznek fel. A több őssejt jobban segíti a felépülést. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes megújulási szisztémáját.

Újdonság

A sejtenergia kapszula hatása

Dr. Bartha Emília:
"Fokozatosan elhagytam a gyógyszereimet: vérnyomáscsökkentőt, pajzsmirigyhormont, porckopásra valót, savlekötőt. Mióta az őssejtszaporítót szedem, egyre jobban érzem magam." Bővebben

Az őssejteket más néven "mindenre képes" sejteknek is nevezzük. A fogantatás után - a 14. napig - az embrió csak őssejtekből, vagyis, ilyen "mindenre képes" sejtekből áll. A fejlődés tizenötödik napjától ezek a sejtek differenciálódnak, és kialakulnak belőlük az ideg-, izom-, csont- és bőrsejtek, stb. Marad azonban kis számban pár, át nem alakult "mindenre képes" sejt. Kétféle őssejtet ismerünk: felnőtt és embrionális. A felnőtt és az embrionális őssejtek nagyon hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek csak a felnőtt őssejteket nehezebb a csontvelőből izolálni (elkülöníteni).

Minden szervünkben találhatóak őssejtek, de a legnagyobb számban a csontvelőben!

Bödör Zoltánné:
"2003-ban vesztettem el a fiam, aki 27 éves volt. Nem csak a lelkem, de a szervezetem is teljesen összeomlott. A vesém teljesen leállt, és a gyógyszeres kezelés után jött a dialízis. Egészen addig semmi sem változott, míg el nem kezdtem szedni az őssejt védő és szaporító kapszulát." Bővebben

Az őssejt útja:

Ha egy szerv nem működik optimálisan, akkor egy speciális hírvivő anyag segítségével üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket. Amikor a "célterületre" érkeznek, a szövetbe bejutva, kihasználva osztódási képességüket a szerv sejtjeivé válnak. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve optimálisan működni.

Olimpiq SXC sejtenergia kapszula, mint a védelem fegyvere

Az őssejtet is támadó káros szabadgyökök ellen a véráramban az őssejt útját antioxidánsokkal, bioflavonoidokkal biztosítjuk. Fontos továbbá, hogy ezek az őssejtek a cirkulációt segítő anyaggal arra a helyre jussanak el, ahol az átalakulást követően egy új szív, bőr, csont, izom, ideg, vese, máj, tüdő, porc, hasnyálmirigy, szem, stb. működőképes egészséges sejtjeivé válhassanak.

Letöltés: olimpiq175.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu