Mozgásszervi problémák javítására

Kálmán:
"Tíz évvel ezelőtt egy laborvizsgálat alkalmával megállapították, hogy magas a húgysavam. De nem voltak tünetei, nem is foglalkoztam vele egészen addig, amíg egyszer csak el kezdtek dagadni a kezeim. Az újabb laboreredményből megállapították, hogy köszvényem van. Egy barátom révén találkoztam az Olimpiq StemXCell-lel és három hónap használat után" Bővebben

Szerte a világon emberek milliói küzdenek derékfájással. Magyarországon is a lakosság jelentős része már megtapasztalta ezt az igen kellemetlen jelenséget. Egész fiatalon is jelentkezhet, nem csak az idősebb korosztály problémája, mely társulhat nyaki vagy esetenként gerinc fájdalmakkal is.

A mozgásszervi problémák kialakulását eddig rendszeres sportolással vagy életmódunk megváltoztatásával tudtuk megelőzni. Most már segítségünkre lehet a természetes őssejt fokozó és védő készítmény az őssejt szaporító kapszula.

A mozgásszervi problémák kialakulásához nagyban hozzájárul a rossz tartás, az ülő és fizikai munka egyaránt, a rohanó életmód, sőt még huzat is okozhatja. A fájdalom akár hetekig is elhúzódhat, és nem vehetjük biztosra végleges elmúlását. Kezelésének elmulasztása esetén tartási problémákra is számíthatunk. Gyakran ki alakulhatnak a tünetek huzamosabb pihenés vagy fekvés következtében. A közérzetünkre és az életminőségünkre is káros hatással van az állandó fájdalom érzete.

Máté Ferencné:
"2005 karácsonya előtt egy nagyon nehéz csomag megemelésekor a derekamnál két csigolya 0,5 cm-re elcsúszott és ráadásul kaptam egy lágyéksérvet is. Kaptam ugyan fizikoterápiás kezeléseket, de ezek nem igen segítettek. 2007 tavaszán az őssejtszaporító felkeltette az érdeklődésemet és márciustól kezdve azt kezdtem el fogyasztani." Bővebben

Testünk megfelelő egészéhez fenn kell tartanunk az egyensúlyt. Amint valami rendellenesen kezd működni, valószínű, hogy hatással lesz más szervünk működésében is, ennek csökkentésében van nagy segítségünkre az őssejt.

Bármilyen sejtté képes átalakulni, ez által ki tudja javítani a fellépő problémákat. A hatékony „építkezéshez” nélkülözhetetlen a megfelelő építőanyag. Nem elég csak bevinni a tápanyagot, fel is kell tudni használni, be is kell tudni építeni.

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!

Ha időben megtörténik a tünet felismerése, az őssejt terápia segítségével hamarabb megszabadulhatunk a mindennapi elviselhetetlen fájdalmak érzetétől.

Letöltés: mozgasszerv.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu