Májgyulladás

A máj heveny gyulladásával a májsejtek elfajulásával járó megbetegedés, amely különböző kóroki tényezőkre vezethető vissza. Leggyakrabban vírusfertőzés okozza megjelenését. Túlnyomórészt az A-tól az E-ig megjelölésű vírusok fertőznek.

Más okból kifolyólag is kialakulhat májgyulladás: akár gyógyszerektől, parazitáktól, illetve az alkohol drasztikus fogyasztása következtében is. Az idült májgyulladás a heveny májgyulladás elhúzódó fajtája.

Az őssejtek megoldást nyújthatnak ezen a téren is. Az őssejt szaporító kapszula egy speciális készítmény, amely a felnőtt őssejtek számát fokozza, szaporítja a szervezetben. A hatóanyag szervezetbe kerülése után 1-3 órával a perifériás vérben lévő őssejtek száma legalább 50%-kal növekszik.

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!

A hepatitis „A” vírus széklet, vizelet, ételek, ivóvíz útján terjed, lappangási ideje 15-40 nap. A „B” vírus vér, vérszármazékok, fertőzött eszközök és az egészséges vírushordozók által terjed lappangási ideje több hónap is lehet. A hepatitis „C” testfolyadékok, elsősorban vér útján terjed, lappangási ideje 2-25 hét. A vírus vizsgálata elég bonyolult, mivel a viselkedése megváltozik a testen kívül. A máj az egyik legkönnyebben regenerálódni képes szervünk. A tapasztalatok szerint az őssejt fokozó kapszula segítségével jelentősen enyhíthetőek a hepatitis vírus fertőzések okozta károk.

Letöltés: majgyulladas.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu