Sikeres máj, szív -és érrendszeri kezelések

Az újdonság a terápiában az, hogy nem csontvelőből származó őssejteket alkalmaznak, hanem a szervezetet ösztönzik, bírják rá, hogy őssejteket termeljen és a véráramból bármely sejtünket helyettesítse.

Dr. Bartha Emília:
"Fokozatosan elhagytam a gyógyszereimet: vérnyomáscsökkentőt, pajzsmirigyhormont, porckopásra valót, savlekötőt. Mióta az őssejtszaporítót szedem, egyre jobban érzem magam." Bővebben

Az őssejt szaporító kapszula elősegíti a csontvelőben levő őssejtek termelését és az őssejteknek a vérből a szövetekbe történő vándorlását. Ha megfelelő mennyiségben tartalmaz szervezetünk őssejtet, biztosak lehetünk abban, hogy szervezetünk nem okozhat meglepetéseket. A máj megbetegedése esetén a legkézenfekvőbb megoldások egyikéhez tartozik az őssejt terápia, mely elősegíti a hiányzó sejtek pótlását. Szívinfarktus esetén oxigén hiány lép fel a szervezetben, ezáltal sérülést szenvednek a szív izmai is, melynek regenerálódó képességét ösztönzi az őssejtek jelenléte.

Érrendszer

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!

Az emberi testet erek hálózzák be, melyek egészséges állapota létfontosságú a többi szervünk helyes müködésének tekintetében is.
Megóvása elengedhetetlen élet minőségünk fentartása érdekében. Ma Magyarországon minden nyolcadik percben meghal egy ember szív -és érrendszeri problémában. Ezért több mint 60%-ban saját táplálkozásunk a felelős. Az egyik legfontosabb érhálózat a szív környékén található melynek regenerálására az őssejt kiválóan alkalmas.

A Flavin 7 étrend-kiegészítő segítségével csökkenthető az érrendszeri megbetegedések kialakulásának lehetősége.

Letöltés: maj_sziv_errendszer.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu