Visszanyerhető illetve javítható lehet a látás

Addig nem is foglalkozunk a látás problémával, míg önmagunk meg nem tapasztaljuk, mert akkor döbbenünk rá, milyen hatalmas érték is a külvilág érzékelésének ez a formája.

Roland édesanyja:
"Roland koraszülöttként jött a világra és az inkubátor kék fénye megvakította. Orvostól orvosig jártunk, de mindenhol azt a választ kaptuk, hogy nem tudnak segíteni. Nincs foltlátása sem, ezért volt nagyon megdöbbentő, ami nemrégiben történt, miután elkezdte szedni az Olimpiq StemXCell kapszulákat. " Bővebben

A leggyakrabban a rövidlátás és a távollátás fordul elő. Mindkét esetben a szem hossztengelye eltér a fiziológiástól (rövidebb vagy hosszabb), ezért a retinán életlen kép keletkezik.

Szintén igen gyakori elváltozás a szemlencsén kialakuló homály a szürkehályog, valamint a szem belső nyomásának kóros megemelkedése miatti zöldhályog.Az időben diagnosztizált látásromlás jó eséllyel regenerálható.

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!

A köztudatban a szem egészséges működésének minél hosszabb ideig tartó megőrzésére a sárgarépa ismert béta karotin tartalma miatt. Ugyanilyen fontosak még a telítetlen zsírsavak –különösen a vörös szőlőmag olaja, mely antioxidáns is-, az antioxidánsok –C-vitamin, bioflavonoidok, E-vitamin, szelén, cink, stb.

Az őssejt szaporító kapszula hatása révén szintén támogathatja a látószerv állapotának javítását.

Letöltés: latas.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu