Kiegészítők

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!
Extra Beauty Power +C:
Extra hatás a szépség területén!
Az Olimpiq SXC Jubileum 200% ismert őssejtszaporító és regenerációt támogató hatásait az Extra Beauty specializált kapszulával kiegészítve tovább bővíthetjük. A kiegészítő készítmény hatóanyagai olyan növényi komponensek, vitaminok és nyomelemek melyek növelik a bőrünk, hajunk és körmeink anyagcseréjét, ellenállóképességét, rugalmasságát.
Az Olimpiq SXC Jubileum 200% az Extra Beauty készítménnyel kiegészítve nem csupán a szervezetünk regenerációs képességét, de annak megszépülését is segíti.
Extra Beauty kapszula összetétele:
Biotin, Kendermag, Kollagén, Hyaluronsav, Ginzeng, Kovaföld, Lutein, Likopin, A-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, E-vitamin, Szelén, Cink, Szőlőmag őrlemény, Cickafarkfű, Kíníi hernyógomba.
Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!
Extra Brainy Power +D:
Extra hatás az agyi funkciók területén!
Az Olimpiq SXC Jubileum 200% ismert őssejtszaporító és regenerációt támogató hatásait az Extra Brainy specializált kapszulával kiegészítve tovább növelhetjük. A kiegészítő készítmény hatóanyagai olyan vitaminok, nyomelemek, aninosavak és növényi hatóanyagok melyek növelik a felfogóképességet, javítják a memóriát, védik az agy idegsejtjeit éa káros hatásoktól, így támogatva az agy működését, normál funkcióit.
Az Olimpiq SXC Jubileum 200% az Extra Brainy készítménnyel kiegészítve kiemelten erősíti az agy kognitív funkcióit, valamint szervezetünk állóképességét és regenerációs képességét.
Extra Brainy kapszula összetétel:
kolin, rezveratrol, mangán, cink, L-triptofán, acetil-L-karnitin, L-taurin, koenzim Q10, bacopa levél kivonat, flsav, szőlőmag kivonat, kvercetin.
Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!
Extra Recovery Power +E:
Az extra hatás az extra teljesítményt követő regenerációhoz!
Növeljük szervezetünk vitalitását a tudomány új hatóanyagaival!
A kiegészítő készítmény hatóanyagai olyan aminosavak, ásványok, növényi komponensek, vitaminok és nyomelemek, melyek növelik izomszöveteink, csontrendszerünk, immunrendszerünk és idegrendszerünk regenerációját, ellenálló képességét.
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu