Megoldás lehet az Alzheimer kór és Parkinson kór esetén

Idősödő társadalmunkban egyre nagyobb problémát jelentenek az olyan idegrendszeri megbetegedések, mint a Parkinson-kór, az Alzheimer-kór az idegsejtek fokozatos, lassú vagy egyidejű, gyors pusztulásával járó betegségek.

Varga Sándor:
"Másfél évvel ezelőtt kezdődtek a tünetek: kézremegés, a lábak nem úgy mozdultak, ahogy szerettem volna, az arcmimika is romlani kezdett. A tünetek miatt elmentem orvoshoz, ahol Parkinson kórt diagnosztizáltak, amit úgy közöltek velem, mintha egy egyszerű megfázás lenne. Immár négy hónapja szedem a StemXCell-t, de már az első hét után éreztem magamon a változásokat." Bővebben

Egyre közelebb kerülünk az agyi betegségek gyógyításához őssejtek útján. Egészen a 90-es évekig érvényes volt az a tudományos tétel, amely szerint a felnőtt idegrendszerben nincsenek újonnan születő idegsejtek, illetve nincsenek meg a pótlásukhoz szükséges őssejtek. A felnőtt idegi őssejtek felfedezése azonban nagyban hozzájárult a probléma megoldásához.

Az őssejt szaporító kapszula segítséget nyújthat abban, hogy az idősödő szervezet is méltó módon láthassa el a mindennapi élet feladatait. Tapasztalatok szerint e két elváltozás tünetei is enyhíthetőek.

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!

Az emberi szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban eltér és az őssejtek száma 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Minél több őssejt van a vérben, annál könnyebb a szervezetnek saját magát karban tartani. E napjainkban felfedezett jelenség arra mutat, hogy akkor őrizzük meg szervezetünk egészséges állapotát, amikor ezt a legkisebb energiával tehetjük.

Letöltés: idegrendszeri_problemak.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu