Hypoxia

A szervek optimális működéséhez többek között oxigénre és energiára van szükség, ám ha nincs ezekből a fontos összetevőkből, a szerv csökkenti működését, vagy fokozott igénybevétel esetén fulladás is felléphet.

Egy koraszülött kisfiú édesanyja:
"Patrik magzati létének 27. hetében súlyos agykárosodással jött a világra. Minden segítő lehetőséget kipróbáltunk a különféle gyógytornáktól kezdve egyéb kezelésekig. Reménykedve próbáltuk ki az őssejtterápiát is." Bővebben

Különböző helyeken okozhat tüneteket: izomban, vesében, agyban, érzékszervekben, vagy akár a bőrünkön is. Az erek szűkülése következtében kevesebb vér áramlik, így az oxigén is kevesebb, ezáltal csökken a test teherbíró képessége.

Szívinfarktus esetén fellépő oxigénhiány nagyban befolyásolja a szívizom állapotát. Minél nagyobb mértékben pusztul el a szívizom, annál valószínűbb a tartós rokkantság vagy halál bekövetkezése.

Őssejt szaporító kapszula - Rendelje meg most!

Ha több őssejt áll rendelkezésre a véráramban, akkor szervezetünk megújulási folyamatai nagymértékben megemelkednek, illetve bizonyos szerveink csökkent működőképessége javulhat.

Az OLIMPIQ Stem X Cell őssejtkapszula egy speciális készítmény, amely a felnőtt őssejtek számát fokozza, szaporítja a szervezetben. Segítsünk a testünknek a regenerációban őssejt terápiával!

Letöltés: hypoxia.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu