Gyakori kérdések a sejtenergia kapszula használatával kapcsolatban

Mi az a sejtenergia kapszula?

A sejtenergia kapszula egy új felfedezés, egy új termékkategória az tápszer készítés területén. Olyan természetes anyagok válogatott kivonata, mely a szervezetünkben a felnőtt csontvelői őssejt kibocsájtást legalább 50%-kal képes megnövelni. Elősegíti az őssejtek vérből a szövetekbe történő vándorlását. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy visszaálljon a természetes úton történő őssejt szaporítás folyamatára és így több őssejtet termeljen, akkor önmaga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat. Minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.

Mik a sejtenergia kapszula összetevői?

A kutatási fázis alatt közel 20 ezer anyagot vizsgáltak meg. Ezek közül azt a kilencet válogatták össze, amelyek a legnagyobb mértékben növelték meg a perifériás vérben az őssejtszámot. Az összetevők kivétel nélkül erős antioxidáns hatással bírnak: gyümölcsök, gyógynövények, és konyhanövények szerepelnek a termékben.

Hogyan és mennyi ideig kell szedni?

A készítmény két részből áll: először az őssejtvédőt (antioxidáns), majd rá körülbelül fél órára az őssejfokozót (regeneráló) fogyasszuk el.

Gyerekeknek 1 éves kortól javasolható a készítmény fogyasztása.

A kapszula szétszedhető, ezért ha Önnek gondot okoz annak bevétele, lenyelése, a kapszula tartalmát bármilyen ételbe vagy italba elkeverve is elfogyaszthatja, a felszívódást nem befolyásolja .

Gyógyszerekkel történő együttes alkalmazás esetén általános szabály, hogy gyógyszer és tápszer bevétele között legalább 1,5-2 órának kell eltelnie.

Megelőzésre minden nap vagy minden másnap egy adag javasolt. Idősebb korban, súlyosabb esetben napi egy, maximum 2 adag javasolt.

Gyermekeknél minden másnap vagy naponta maximum egy adag bevétele javasolt.

Ha bármilyen további kérdése van, hívja bizalommal a +36/20/434-5527 telefonszámot.

Kell-e szünetet tartani az őssejt terápia ideje alatt, ha igen mennyit?

Folyamatosan is használható.

Megelőzés céljából is javasolható-e?

Igen, mivel a szervezet javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban jelentősen eltér. Ez a képesség 30-35 éves kor után folyamatosan apad.

Szét lehet-e szedni a kapszulát?

Igen, a sejtenergia kapszula tartalma bejuttatható úgy is, hogy belekeverjük pl. gyümölcslébe, joghurtba. Ez beteg gyermekek, nyelési problémával küszködők, stb. esetében megoldást nyújt.

Milyen engedélye van?

Az EU - előírásnak megfelelően megszűnt az engedélyezési eljárás és helyette a gyártó felelősségét figyelembe véve bejegyzési kötelezettség van érvényben, ami a termék adatlapjának OÉTI-hez történő benyújtását jelenti, tehát OÉTI engedéllyel rendelkezik a termék.

Van-e mellékhatása?

A szervezet számára jótékony hatású növények kivonatát és hatóanyagait tartalmazza. Az őssejt szaporításon kívül még érrendszerjavító és szabadgyök megkötő, antioxidáns hatás is tapasztalható.

Okozhat-e allergiát?

Az egészséges emberi szervezet is adhat allergiás reakciókat bármilyen hétköznapi anyagra (pl. cseresznye). Nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, szóját, mesterséges aromát, tejszármazékot, élesztőt, tartósítószert.

Mennyi idő alatt fejti ki hatását?

Figyelembe kell venni, hogy minden emberi szervezet más-más általános egészségi állapottal rendelkezik. A terápia hatása sok más tényezőtől is függ: nemtől, életkortól, az általános egészségi állapottól, esetleges betegségtől, életmódtól. Éppen ezért egyénenként változó, hogy mennyi időre van szükség. Általában már 2-3 hét elteltével jelentkezhet változás.

Okoz-e daganatos elváltozást?

Vizsgálatok folytak a daganatért felelős gének megfigyelésére (onkogén expresszió változása). Az eredmények ellenőrízhetően azt mutatják, hogy csökken a gének expressziója, azaz a kapszula hatóanyagai daganat ellenes hatásúak.

Szükséges-e orvosi ellenőrzés, orvosi vizsgálat?

Ezen tápszer fogyasztása miatt nem szükséges, de természetesen kezelő orvosát tájékoztathatja erről.

A termék fogyasztása helyettesítheti-e a gyógyszereket, vagy orvosi kezelést?

Ez az tápszer nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni és/vagy gyógyítani betegségeket.

Más gyógyszerekkel milyen kölcsönhatásban van?

Általános szabály tápszer és gyógyszer egyidejű alkalmazása esetén, hogy legalább 1 órahossza maradjon ki a kettő beszedése között.

Terhesség és szoptatás alatt ajánlott-e a fogyasztása?

A készítmény hatását állatkísérletekben vizsgáltuk és ezt a területet nem kutattuk, azonban az összetevők alapján semmi nem gátolja, hogy fogyasszák.

Születési rendellenességek, genetikai hibák kijavíthatók-e az őssejtekkel?

Az őssejtekkel sem beültetés útján, sem köldökzsinórvérrel, semmilyen más típusú őssejt szaporítással- nem javítható ki sejtjeink genetikai hibája.

Letöltés: gyik.doc
© OssejtTerapia.hu
Unicornis-Trade Kft. - 3300 Eger, Faiskola út 11. - Tel: +36-20-434-5527 - mail@ossejtterapia.hu | Viszontlinkek
Kérdezzen!

Kérdése van?

Amennyiben az Olimpiq Stem X Cell őssejt
szaporítókapszulák
kal, vagy azok
rendelésével kapcsolatban kérdése van:

Hívja szaktanácsadóját bizalommal az alábbi telefonszámon:
+36/20/434-5527

További elérhetőségek:
Unicornis-Trade Kft.
3300 Eger, Faiskola út 11.
mail@ossejtterapia.hu